Voorstelling Reis je mee?

Zoek je mee?
Ik ben op vakantie
Wij zijn de dieren van de jungle

INTERACTIEVE VOORSTELLING – REIS JE MEE

Als Tessa beneden komt mist ze haar grote vriend, hond Terry. Er ligt een grote kaart in de hondenmand waarop staat: Ik ben op reis, ik wil graag iets van de wereld zien. Ik stuur je wel kaartjes, Tot snel, ik kom zeker weer thuis! Vol verbazing ontvangen we een kaart uit…de woestijn!!!

Deze fantasierijke voorstelling voor kinderen van 4 tot 8 jaar zal de kinderen tot verbazing brengen.
Een gewone tafel kan ook een boot zijn, De lamp verandert in een piramide, Het tafelkleed verandert in water en de kast wordt een boom. 
Tijdens deze voorstelling reizen we achter Terry aan. We dansen in de woestijn, we zingen samen uit volle borst midden op de zee en stampen als dieren in de jungle.

Oefenen:

De drie bovenstaande liedjes zijn fragmenten uit de voorstelling. Oefen maar vast dan kun je ze tijdens de voorstelling uit volle borst meezingen.

Lesbrief

Hieronder vind je de link naar de lesbrief vol leuke inspirerende en creatieve opdrachten als voorbereiding op de voorstelling. Je zult merken dat de leerlingen zich nog beter kunnen inleven in de voorstelling.

Muziek voor diverse oefeningen uit de lesbrief

Fantasieoefening

Praktische informatie:

Kosten: €380,- per voorstelling (inclusief reiskosten, licht en geluid)

We komen een uur voor aanvang het decor, licht en geluid opbouwen. De voorstelling zal het mooiste uitkomen in een speellokaal dat verduisterd is. 

we hebben nodig: een lege speelvloer van minimaal 3 bij 5.

Voldoende zitplaatsen voor maximaal 60 kinderen. ( er kunnen twee groepen tegelijk de voorstelling bekijken, je hoeft er maar 1 in te schrijven) 

2 stroompunten